uuuuh

...vilket härligt illamående som sitter i idag!
Känner mig inte alls speciellt pigg, nyser som en vilde och fryser.

Helgen har vart skojig till största delen iaf, Ink bash, T´s pappa hade 30 års kalas.
Vi gled dit vid 16, skulle hämta T så han kunde fira med sina vänner, då blev vi bjudna på grillat och smarrig kaka! Efter att ha stått och gått mycket hela fredag och lördag var jag heltslut i fogarna när vi kom hem på kvällen.
Vi skulle ha mys med popcorn och film.. jag såg en stund sen fick P och T kolla själva. Jag grejade inte att sitta upp :(



Idag är det VC med T som gäller, i morgon ska jag på utbildning... får se om det har hänt något på 5 år, vilket jag tvivlar på :) Enda som möjligen hänt är att mina muskler i bebisarmen har förtvinat!



Tillbaka från VC, det blir medicin i tre dagar sen ska hon vara på topp igen... en stund.
Nu ska det bara vara 1 gång till sen blir det utredning, hon kunde ju fått någon annan "egenskap" från mig än upprepade UVI:er, som t ex min skönsång! :) Iofs kanske det är lika bra att hon har ärvt det musikaliska från sin pappa då jag är totalt tondöv.

Jag fick världens skönaste kommentar nyss! "Mamma, nu är det faktiskt såhär! Jag är sjuk i kisset och är man sjuk får man välja vad man vill äta. För det har du sagt, så jag tar mig en godis efter lunchen"

Nu är det Nickelodeon en stund,minipromenad med hund och sen ska vi hämta P på jobbet och styra kosan mot Södertälje. P ska kolla på ett nytt jobb, Jag och T passar på att hälsa på Mamma/Mormor. Vi kanske skulle bakat något innan??




Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en nästan heldag med kusinerna och J, det va trevligt!
Världsagod sockerkaka fick vi också. :) Min arm somnade t om, jag är orutinerad, 5 år utan liten bebis gör att man fort glömmer hur tunga de där ändå små sakerna är.. Hur ska jag ro hem det här??
T stannade kvar, hon ska till pappa i helgen så han hämtade henne där..

Nu ska jag försöka få med mig kärleken och handla lite mat!

Jag är trött!

Jag fattar inte varför jag måste vakna mitt i natten för att sen inte kunna somna om på flera timmar. :( Ändå är jag vaken 6.30 och pigg.. Va fan ska jag göra uppe då??

Igår var jag och handlade lite till T, hon behövde en ny höst jacka så det blev en hon hade tittat ut några dagar innan. Bäst hon får det hon vill ha. :)
Sen satt jag och kikade på nätet och funderade, jag tänkte t om matematiska tankar! Och kom fram till att jag skulle kunna få en alldeles ny bilbarnstol till KC för 500:- så jag åkte till barnens hus, mycket riktigt jag fick den för 500.
Är jätte nöjd, det var en sån jag vill ha med bas som är bara att klicka i. T sa att den var alldeles prickig och fin!


När eftermiddagen kom hämtade jag T på dagis sen åkte vi och hämtade P på jobbet. Efter det åkte vi vidare till Kungens Kurva och blev ruinerade på hundmaten.. Va dyrt det är!
Väl hemma igen så testade vi hur stolen satt i bilen, kröp upp i soffan och såg lite på tv.

Idag är det Torsdag och T ska till pappa, men först ska vi åka och hälsa på kusinerna för lite lek, har vi tur blir det fika också! MUMS..

God morgon...

..eller, morgon är det i alla fall. Så vidare god är den inte, det får tunnbrödet stå för! :)
Vaknade kl 3 i morse och kunde inte somna om förrän efter 5.30. När jag hörde P kliva upp tänkte jag, Tack och lov för att jag får sova mer!!

Vad står på schemat idag då?
 ¤ Äta upp frukosten.
 ¤ Hänga tvätt.
 ¤ Åka in till stan med pengar till P, samtidigt tjuva åt mig lunch.
 ¤ Hämta T på dagis.
 ¤ Laga middag.
 ¤ Slöa i soffan.
 ¤ Dagens höjdpunkt! SOVA.. Jag längtar redan.

Hemma hela dagarna men ändå massor att pyssla med. Hur hinner man det när man jobbar annars??


Spa-kväll

T och jag har tagit ett vaaarmt bad, filat tassarna och nu sitter vi med insmorda tassar i plastpåsar! Ni anar inte va mjuka dem blir efter det, Iofs behöver inte T ha påsar men hon vill vara som mamma.
I morgon ska vi måla både händer och tassar.

Snart är klockan 20 och det är dags att lägga T, sen ska jag peta i mig en chokladboll och mysa med kärleken i soffan!
Undra om det är någon bra film ikväll?





Uppdate: Det blev flera chokladbollar och "Ryktet går" Som jag sett flera gånger.. får nog bli sängen och ligga där en stund tills bebis lugnar ner sig. Han har för vana att vakna runt 22 varje kväll, nu sparkar han sjukt hårt!                        


Natti natti

Ny blogg...

Den här gången kanske jag ska engagera mig lite mer, jag menar.. har ju ändå massa fritid och gnäller över att jag har så lite att göra.
Det kommer hålla väldigt kort tid, om 9 veckor är tillskottet här! Som vi längtar..Allra mest är det storasyster som väntar och väntar.

Nu är måndagen här ialla fall, helgen bestod av kräftskiva som blev otroligt lyckad!
Jag åt t om några kräftsjärtar med aioli, jag medger att det var gott dock tycker jag att proceduren för att få de där rumporna och klorna är väldigt illaluktande och omständig.



Lördagen och Söndagen bestod av mys med familjen samt färga håret.. är rätt nöjd med färgen och ruskigt nöjd med att inte behöva se ut som en fjordhäst efter någon vecka bara.

Nu ska T och jag kika på tv en snabbis innan P kommer hem!

Kram

RSS 2.0