2 L vatten om dagen

är bra för magen... typ.
Någon gång måste jag ju börja ta det där på allvar för det minskar ju faktiskt suget efter både cola och choklaaaad det där vattnet. Jag va duktig ett tag i höstas, lyckades t om hålla mig ifrån cola jätte länge sen vet jag inte vad som hände, det var säkert julen.
Idag gör jag ett nytt försök, vatten ska drickas hela dagen! Jag har ännu inte ont i huvudet som jag får alla andra dagar så jaa.. vatten e väl bra då!

Idag har jag hunnit med universitetet som innebar en kaotisk redovisning men vi fick inte bara ris så något lyckades vi med.
Knölade i mig lunch med bästa P och sen hem för lite mer plugg, har quiz i morgon så det är bara att ladda. En paus från det tog jag tydligen när jag började plocka leksaker, vips så hade jag börjat städa! Jag gör alla saker samtidigt och tycker att jag inte får någonting gjort. :)

fb 10 min (helt i onödan eftersom det ändå inte händer ngt)
14 min quiz plugg
fb 3 min (kommer på mig själv med att sitta där igen)
5 min tillbaka till quizen
Hör Cris Brown på tv (detta är ett ögonblick då ALLT ska släppas och man SKA titta på detta dans under, vilken kropp!) 3 min
Hittar leksaker på golvet och börjar plocka, skulle uppskatta tiden till runt 2 min.
Kommer på att det KAN hänt något på fb så jag måste kolla snabbt. ( Blir sittande i 5 min)
Kommer inte ihåg vad jag gjorde innan så jag startar en brasa
Måste kolla in någon blogg
Å nu är det bra låt på tv:n igen så jag måste rusa..!


Stressar t om när jag inte har något jag måste göra!

Stora dagar..

Har haft några fantastiska dagar med ett steg till i färdriktningen, träffat människor som är supertrevliga, dessutom lärt mig lite nytt.
Har hänt massor detta år som jag så gärna hade velat berätta för farmor,idag var en sån dag. Jag pratade med pappa i telefonen, när jag hade lagt på så slog jag farmor och farfars nummer för att ringa och berätta för dom med och än en gång så kom den där "numret har ingen abonent" signalen fram, det är inte första gången jag gör det heller. Jag ringer för att berätta något roligt och vips så blir det en tvärvändning.
Nu finns det ju självklart andra jag kan dela min glädje med men det kommer aldrig bli som med dom..
Jag saknar er farmor och farfar! 

  


Nu kan han leka igen!


Med sönderslagen läpp, bula och blåmärke i skallen så va vi tvugna att göra något! ;)




Det gäller att tänka på säkerheten!


Biter mig i tungan..

Nu har jag lovat både mig själv och P att jag ska bita mig i tungan lite extra länge denna gång. *biter jävligt hårt* Jag ska inte bli förbannad direkt och skälla men det reslulterar i att jag går och retar upp mig så in i fåglarna på en enda liten eller två människor. *djupa andetag*
Visst måste det vara bättre att skälla till än att gå och sura? Att säga vad man tycker istället för att tiga..
                                                                  

Vi tar några djupa till och siktar in oss på en mysig fredag tillsammans med alla barnen och se fram emot det nya huset, långt långt bort.
Enda felet med det är att man inte kan ta med grannarna, Gillar min granne S ja.
Just ja, inte nämnt det kanske men vi blir med hus snart, eller senare åtminstone. Massa rum och ett hus alldeles för oss själva som vi kan pyssla med som vi vill. Me like that!

Så, fina tankar och tacos nu så ska nog denna kväll ordna upp sig också,det gäller bara att hitta sin "Gladpunkt"! En svätt cola och en chokladbit hjälper nog till också för att bibehålla stämningen.      
                                                          

Hönera!

Just ja.. hönera har värpt ju ägg idag. (passar på att öva på japanskan samtidigt) :)

Receptblock och Lim

Det skulle vi haft i den här familjen. Nu i skrivandets stunnd är sonen och pappan på sjukhuset för att limma ihop läppen. Jag fick halsfluss för några dagar sen, medicin på det. Man tackar! Snart är frikortet på trappan och nosar!
                                                                


Nu dags för quiz! Har laddat upp med glass till ungarna så dom ska hålla sig borta.. :)

RFR! Redo För Rally..

Man kanske skulle ta sig en sväng ut i skogen och glo på rally. Jag menar.. man har ju ändå mössan. Jag tjänade ihop till den idag när jag hjälpte en herre som hade fel på bilen, han hade precis köpt den till sig själv eftersom han skulle på just rally men jag ville inte ta emot pengar för hjälpen så då fick det bli en mössa.


Vansinnigt dålig är jag på att skriva också, händer liksom inget, hinner inget heller. Å sjuk är jag hela tiden på det.. grattis till mig! :)

Nu sova, i morgon Vatten Lab, ska bli skoj!
Tjipp Tjipp


RSS 2.0